COVID-19 helyzetjelentés a Kopperttől

Hírek 01 május 2020

A koronavírus terjedésének jelenlegi állása alapján fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk ügyfeleinket arról, vállalatunk hogyan kezeli ezt a helyzetet.

Az összes szükséges intézkedést meghoztuk annak érdekében, hogy biztosítsuk munkavállalóink jóllétét és folytassuk az Ön, mint vevőnk kiszolgálását a tőlünk megszokott szolgáltatási színvonalon.

A kertészeti és mezőgazdasági ágazat számára kínált természetes megoldásaink kulcsszerepet töltenek be az élelmiszerláncban. A kártevők természetes ellenségei, poszméhek és jótékony hatású mikroorganizmusok nélkül a gazdák nem tudnának egészséges gyümölcsöket és zöldségeket termelni.

Elsődleges célunk továbbra is biztosítani termékeink kiszállítását. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy világszerte el tudjuk juttatni termékeinket vásárlóinkhoz.

Munkatársainkat felkértünk arra, hogy a lehetőségekhez mérten dolgozzanak otthonról. Ezáltal eleget teszünk a vírus terjedésének minimalizálása terén fennálló felelősségünknek, ugyanakkor biztosítjuk üzletmenetünk folytonosságát és ügyfeleink kiszolgálását a világ minden pontján.

Ügyfeleink iránt érzett aggodalmunkból fakadóan az elkövetkező időszakban a lehető legalacsonyabbra szorítjuk az ügyféllátogatások számát. Tanácsadóink telefonon vagy e-mailen keresztül rendszeresen tartani fogják Önnel a kapcsolatot.

Mindannyiunk számára ismeretlen ez a helyzet, ezért fontos, hogy szolidaritást tanúsítsunk és támogassuk egymás ezekben a nehéz időkben.

Vigyázzanak magukra és egymásra, hiszen egy család vagyunk.

Koppert Biological Systems

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből az ön által termesztett növényekkel kapcsolatos legújabb híreinkről és információinkról!

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ugrás a lap tetejére