Horiver Wet

Típus:
Sticky trap with wet glue
Típus:
Ragacsos csapdák
Termékkategória:
Monitoring
Horiver_Wet-3.jpg

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

Mikor használjuk a Horiver Wet csapdát?

A Horiver Wet a levéltetvek, aknázólegyek, molytetvek, tripszek és tőzegszúnyogok kifejlett egyedeinek megfigyelésére szolgál.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatását a Horiver Wet?

A ragacsos csapdák mindkét oldala rovarcsapdaragasztó-bevonattal van ellátva. A Horiver Wet különféle színekben kapható hiszen a különböző kártevők különféle színeket találnak vonzónak. A ragasztószer gondoskodik arról, hogy a kártevő rovarok biztosan beleragadjanak a csapdába.

Termékspecifikációk

Termékspecifikációk

Különféle színekben és méretekben kapható.

Használati útmutató

Használati útmutató

A Horiver Wet alkalmazása

Használati útmutató:

  • Magasra növő növénykultúrák – például uborka, paradicsom és paprika – esetén helyezze a csapdákat kicsivel a növény csúcsa fölé és magasságukat a növény fejlődésének megfelelően folyamatosan módosítsa.
  • Alacsony lombozatú növények esetén támassza meg a csapdákat rúddal vagy huzaltartóval és helyezze őket legfeljebb 30 cm-rel a növény csúcsa fölé.
  • A csapdákat olyan helyekre tegye, ahol nagy a kártevő-fertőzöttség veszélye, például ajtókhoz, tartóoszlopok végeihez és vízszintes szellőzőnyílásokhoz.

Ajánlott mennyiség

Megfigyelés céljából egy 1000 m²-es területre öt csapdát érdemes kihelyezni. Amennyiben a csapdákat arra kívánja használni, hogy a gócpontokon hozzájáruljanak a kártevő-szabályozáshoz (vagyis tömegével fogják el a kártevőket), akkor 20 m²-enként legalább egy csapdát helyezzen ki, de 2 m²-nél sűrűbben ne legyenek csapdák. Erre a célra egyaránt használhatók kis- és nagyméretű csapdák.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A Koppert B.V. nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?

Forduljon szakértőnkhöz

Szeretne többet megtudni vállalatunkról és termékeinkről? Forduljon egyik szakértőnkhöz!
Termékeinkkel és megoldásainkkal a kertészeti ágazatban tevékenykedő hivatásos növénytermesztők igényeit elégítjük ki.

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.