Horiver Wet

Típus:
Sticky trap with wet glue
Típus:
Ragacsos csapdák
Termékkategória:
Monitoring
Horiver_Wet-3.jpg

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

Mikor használjuk a Horiver Wet csapdát?

A Horiver Wet a levéltetvek, aknázólegyek, molytetvek, tripszek és tőzegszúnyogok kifejlett egyedeinek megfigyelésére szolgál.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatását a Horiver Wet?

A ragacsos csapdák mindkét oldala rovarcsapdaragasztó-bevonattal van ellátva. A Horiver Wet különféle színekben kapható hiszen a különböző kártevők különféle színeket találnak vonzónak. A ragasztószer gondoskodik arról, hogy a kártevő rovarok biztosan beleragadjanak a csapdába.

Használati útmutató

Használati útmutató

A Horiver Wet alkalmazása

Használati útmutató:

  • Magasra növő növénykultúrák – például uborka, paradicsom és paprika – esetén helyezze a csapdákat kicsivel a növény csúcsa fölé és magasságukat a növény fejlődésének megfelelően folyamatosan módosítsa.
  • Alacsony lombozatú növények esetén támassza meg a csapdákat rúddal vagy huzaltartóval és helyezze őket legfeljebb 30 cm-rel a növény csúcsa fölé.
  • A csapdákat olyan helyekre tegye, ahol nagy a kártevő-fertőzöttség veszélye, például ajtókhoz, tartóoszlopok végeihez és vízszintes szellőzőnyílásokhoz.

Ajánlott mennyiség

Megfigyelés céljából egy 1000 m²-es területre öt csapdát érdemes kihelyezni. Amennyiben a csapdákat arra kívánja használni, hogy a gócpontokon hozzájáruljanak a kártevő-szabályozáshoz (vagyis tömegével fogják el a kártevőket), akkor 20 m²-enként legalább egy csapdát helyezzen ki, de 2 m²-nél sűrűbben ne legyenek csapdák. Erre a célra egyaránt használhatók kis- és nagyméretű csapdák.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A Koppert B.V. nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?