A növényfejlődés elősegítése és az ellenálló képesség növelése

Valóban aktív és bizonyított hatás

A termés ellenálló képességét és életerejét befolyásoló tényezők vonatkozásában folyamatos fejlesztés folyik a vevői igények emelkedésével összhangban. Ezen pozitív hatásokra példa a megfelelő éghajlat, az elegendő napsütés, a jó vízgazdálkodás, a pontos növényi tápanyag-adagolás, valamint az integrált növényvédelem. A géntechnológia és a fajtanemesítések előrehaladtával a növényi egészség és potenciál optimalizálása továbbra is alapvető szerepet játszik a fenntartható mezőgazdaságban.

Az erőforrások iránti igény a 21. században a fenntarthatóbb mezőgazdaság felé terel minket. A Koppert az elmúlt 50 év során mindvégig a mezőgazdasági biotechnológiai fejlesztések élvonalában járt, szorosan együttműködve partnereinkkel a természetes ellenálló képesség javításán, a növénybetegségek és kártevők elleni stratégiák kidolgozásán, valamint a terméshozam optimalizálásán.

Ezen megközelítés szerves része a biodiverzitás létrehozása és fenntartása az egészséges gyökérzónában, valamint az asszimiláták alkalmazása a növények kedvező irányban való befolyásolása és stimulálása érdekében a gazdáktól a vásárlókig.

A NatuGro optimalizálja a növény és annak környezete közötti szinergikus viszonytmind a talajszint felett, mind pedig alatta.  A növények ellenállóbbá és kiegyensúlyozottabbá válásával sok új lehetőség nyílik meg. Ez számos hosszú távú előnnyel jár, köztük a növényi stresszel szembeni nagyobb tűrőképesség, a hozam és a minőség javulása, valamint kisebb mértékű függőség a szervetlen anyagok bevitelétől a növényi tápanyagellátás és a növénybetegségek ellenőrzés alatt tartására.

A növények potenciáljának optimalizálása

A növények potenciáljának optimalizálása

Minden adott agronómiai helyzetben kihívásokkal kell szembenézni a terméspotenciál optimalizálása tekintetében.  Ezek közé tartoznak a növényi tápanyagok egyensúlya, a növénybetegségek és a károkozók jelentette kockázatok, a víz és a talajminőség, valamint egyre inkább a piaci és pénzügyi korlátok.

A Koppert figyelmét a növény és a környezet közöttiviszonyra összpontosítja.

1. Mikroorganizmusok

A rizoszférával kezdve, a növény gyökerei és a talaj közötti kapcsolat maximalizása.

A biodiverzitás növelése a gyökérzónában rizoszférás oltóanyagok használatával.

  • Fitostimuláció / növényi nitrogénmegkötés
  • Ásványi anyagok oldhatóságának növelése / jobb növényi tápanyagfelvétel
  • Növénybetegségek és kártevők elleni védelem
  • Szubsztrátum/talajegészség
  • Egészséges gyökerek és termésmegalapozás

Koppert-termékek: Trianum P, Trianum G, Panoramix

 

2. Természetes biostimulánsok és biotrágyák

Ahogy változik a környezet és a növényfejlődés egyes szakaszai követik egymást, a növény konkrét és ismert természetes reakcióinak stimulálására való képesség révén jelentős mértékben hozzá tudunk járulni a növényfejlődés és az integrált növényvédelem céljaihoz. 

A célzott alkalmazási eredménnyel rendelkező biostimulánsok a gazdálkodók és a kiskereskedők számára kiegyensúlyozott és a fejlődési folyamat következő fázisára proaktív módon felkészített növényt biztosítanak. Ezek közé tartozhat a termésmegalapozás, a gyümölcs- és virághozás, a betakarítási minőség, valamint a betegségek kezelése.

Koppert-termékek: Vidi Parva, Vidi Terrum, Vidi Fortum, Vidi Funda, Vidi Fol, Veni Calcium

Termékek

Magas termelékenységet csak egészséges növény tud biztosítani. A növények termesztési körülményei azonban csak ritkán optimálisak. Mi számos természetes megoldást – például biostimulánsokat és biotrágyákat – kínálunk a növényfejlődés és az ellenálló képesség optimális egyensúlyának megteremtéséhez. A legjobb egyensúlyt a NatuGro biztosítja.

Forduljon szakértőnkhöz

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Szeretne többet megtudni vállalatunkról és termékeinkről? Forduljon egyik szakértőnkhöz!
Termékeinkkel és megoldásainkkal a kertészeti ágazatban tevékenykedő hivatásos növénytermesztők igényeit elégítjük ki.

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből az ön által termesztett növényekkel kapcsolatos legújabb híreinkről és információinkról!

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ugrás a lap tetejére