Mirical-N

Tudományos név:
Macrolophus pygmaeus
Közhasználatú név:
Ragadozó bogár
Termékkategória:
Natural enemy

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

Mikor használjuk a Mirical-N-t?

Mivel a Macrolophus nimfái kevésbé mozgékonyak mint kifejlett példányai, a Mirical-N kifejezetten gócpontok elleni biológiai védekezésre használható.

A Macrolophust a hajtatási időszak kezdetén érdemes betelepíteni, mivel a ragadozó bogár populációjának időre van szüksége a letelepedéshez és a fejlődéshez. Néhány hónap elteltével – kedvező időjárási feltételek és elegendő táplálék esetén – a Macrolophus kellő mértékben felszaporodik ahhoz, hogy szabályozni tudja a kártevők mennyiségét.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatását a Mirical-N?

A ragadozó bogarak nimfái és imágói aktívan keresik majd elfogyasztják prédaállatukat. A molytetű petéiből, lárváiból vagy bábjaiból csupán a testüket borító bőr marad meg eredeti állapotában.

Play

Termékspecifikációk

Termékspecifikációk

Az alábbi információk csak tájékoztató jellegűek. Személyre szabott tanácsadást tudunk nyújtani abban az esetben, ha kapunk információt a figyelembe veendő helyi tényezőkről, például a növényről, az időjárási feltételekről és a fertőzöttségi szintről. A megfelelő megközelítés alkalmazása érdekében kérjük, forduljon a Koppert szakértőjéhez vagy a Koppert-termékek egyik elismert forgalmazójához.

Mirical-N megelőzés enyhe gyógyhatás erős gyógyhatás
mennyiség 10/m² 50/m²
m²/egység 50 10
kihelyezés időköze (napokban) – 14 14    
Kihelyezés gyakorisága 2x 2x  
Megjegyzés

Használati útmutató

Használati útmutató

A Mirical-N számára legelőnyösebb környezet

A Mirical-N számára a 20 °C feletti hőmérséklet biztosítja az optimális környezetet, ennél alacsonyabb hőmérsékleten jelentősen lassul a Macrolophuspygmaeus fejlődése.

Play

Mellékhatások

Fedezze fel, milyen növényvédő szerek fejtenek ki mellékhatást erre a termékre!

Mellékhatásokat ismertető adatbázis megnyitása

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A biológiai növényvédelemben alkalmazott hasznos élő szervezetek várható élettartama igen rövid, ezért kézhezvételüket követően a lehető leghamarabb ki kell helyezni őket a termőterületre. Ennek elmulasztása káros hatással lehet a minőségükre. Amennyiben mégis tárolni szeretné Mirical-N termékünket, kérjük kövesse alábbi útmutatásunkat. A Koppert B.V. nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve az ajánlottól eltérő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?

Forduljon szakértőnkhöz

Szeretne többet megtudni vállalatunkról és termékeinkről? Forduljon egyik szakértőnkhöz!
Termékeinkkel és megoldásainkkal a kertészeti ágazatban tevékenykedő hivatásos növénytermesztők igényeit elégítjük ki.

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.