Wireless Beehome

Típus:
Remote controlled opening system for Natupol hives
Közhasználatú név:
A Natupol kaptárak röpnyílásainak automatikus nyitása
Termékkategória:
Associated products
Play

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

Mikor használjuk a Wireless Beehome rendszert?

A Wireless Beehome rendszer segítségével a Natupol kaptárak röpnyílásai megadott időpontban nyithatók és zárhatók. Amikor a téli időszakban a természetes (UV) fény mennyisége csökken és helyét átveszik a mesterséges világítóberendezések, a poszméhek nehézkesebben tájékozódnak. Ez kedvezőtlen hatással van a beporzásra. A Wireless Beehome a kaptár röpnyílásának időzített nyitása és zárása révén lehetővé teszi, hogy a poszméhek csak kedvező fényviszonyok közepette repüljenek ki a kaptárból. Ez a rendszer nem csupán a poszméhek beporzási teljesítményét javítja, hanem fokozza a kolóniák szaporodási képességét és élettartamát is.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatását a Wireless Beehome rendszer?

A Wireless Beehome jelvevők képesek előre beállított időpontokban nyitni és zárni a Natupol kaptár röpnyílását. A növényházon belül egyetlen központi jeladó több jelvevőt képes vezérelni. A kaptár röpnyílásának nyitási és zárási ideje vezérelhető:

  • a klímaszabályozó számítógépről érkező jellel;
  • a központi jeladóhoz csatlakoztatott időzítővel.

Használati útmutató

Használati útmutató

Kijuttatás

Töltse le a Wireless Beehome rendszer használati útmutatóit.

Play

A legelőnyösebb környezet

Védje a Wireless Beehome rendszer jeladóit és jelvevőit a páralecsapódástól, a nedvességtől és a közvetlen napfénytől.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A Wireless Beehome jelvevők akkumulátora legalább két termelési idényen át használható, amennyiben a növényházból történő eltávolításukat követően kikapcsolja a jelvevőket.

Letöltések

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?