Ismerni és felismerni

Ismerni és felismerni

Szerezze be ön is az „Útmutató gazdálkodóknak a biológiai növényvédelemhez” egyik példányát!

Az Ismerni és felismerni” pontosan abban nyújt segítséget, amire a címe utal. Felvértezi az olvasót a kártevők életciklusára és számos fejlődési szakaszára vonatkozó tudással, valamint képessé teszi arra, hogy felismerje a növényeit megtámadó kártevőket és betegségeket – mindehhez részletes illusztrációkkal és közelképekkel nyújtva segítséget. A könyv ismeretanyaga lehetővé teszi a legjobb fenntartható megoldások meghatározását.

Első kiadása 25 évvel ezelőtt látott napvilágot, majd 2003-ban átdolgozták, legújabb változata pedig 443 oldalt, 700 fényképet, valamint a leggyakoribb kártevők, betegségek és természetes ellenségeik több tucat illusztrációját foglalja magában.

A könyv minden szükséges információt az olvasó rendelkezésére bocsát ahhoz, hogy megértse a kártevők, a betegségek és természetes ellenségeik egymásra gyakorolt kölcsönhatását. Elmagyarázza, hogyan terjednek a növényen, milyen kárt okozhatnak és mik a jellegzetes viselkedési formáik.

Koppert – Egy tudásalapú vállalat

A biológiai védelem alkalmazása nem egyszerű folyamat, hanem nagyon is összetett rendszer, amelyben számos tényezőt kell figyelembe vennünk. A tudás szükségességét a Koppert már több mint 50 éve felismerte.

A hasznos mikroorganizmusokra vonatkozó legújabb tudományos felfedezések alapján új gyakorlati megoldások születtek a gazdálkodók számára. Az Ismerni és felismerni átdolgozott kiadása már tartalmaz olyan új bio növényvédő szereket és biostimulánsokat is, amelyek növelik a növények igénybevétellel szembeni ellenállóképességét, valamint hozzájárulnak az erőteljesebb növekedésükhöz és az egészségük megőrzéséhez.

A Koppertnél úgy véljük, hogy e tudás megosztása jelentős szerepet tölthet be a 100%-ban fenntartható kertészet és mezőgazdaság megvalósításában, és a természettel való együttműködésben.