Horiver Dry

Hatóanyag:
Sticky trap with dry glue
Típus:
Ragacsos csapdák
Termékkategória:
Monitoring
Horiver_Dry-1.jpg

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

A Horiver vagy Horiver Wet termékekkel ellentétben a Horiver Dry esetében alkalmazott ragasztószer nem válik le, ha kézzel hozzáér. A ragasztóanyagot szilikonbevonatú papír borítja, amelyet a csapda elhelyezését követően el kell távolítani. A papír perforált, így szükség esetén – megfigyelési céllal – kisebb szakaszokban is leválasztható. Ezeken a csapdákon a ragasztóanyag általában nem olyan hosszú ideig aktív, mint a Horiver vagy Horiver Wet termékeken, hiszen könnyebben megtelik rovarokkal, illetve porral és törmelékekkel.

Mikor használjuk a Horiver Dry csapdát?

A Horiver Dry a levéltetvek, aknázólegyek, molytetvek, tripszek és tőzegszúnyogok kifejlett egyedeinek megfigyelésére és csapdába gyűjtésére szolgál.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatását a Horiver Dry?

A ragacsos csapdák mindkét oldala erős rovarcsapdaragasztó-bevonattal van ellátva. A Horiver Dry különféle színekben kapható, hiszen a különböző kártevők különféle színeket találnak vonzónak. Az erős ragasztó gondoskodik arról, hogy a kártevő rovarok biztosan beleragadjanak a csapdába.

Termékspecifikációk

Termékspecifikációk

Különféle színekben és méretekben kapható.

Használati útmutató

Használati útmutató

A Horiver Dry alkalmazása

Használati útmutató:

  • Magasra növő növénykultúrák – például uborka, paradicsom és paprika – esetén helyezze a csapdákat kicsivel a növény csúcsa fölé és magasságukat a növény fejlődésének megfelelően folyamatosan módosítsa.
  • Alacsony lombozatú növények esetén támassza meg a csapdákat rúddal vagy huzaltartóval és helyezze őket legfeljebb 30 cm-rel a növény csúcsa fölé.
  • A csapdákat olyan helyekre tegye, ahol nagy a kártevő-fertőzöttség veszélye, például ajtókhoz, tartóoszlopok végeihez és vízszintes szellőzőnyílásokhoz.

Ajánlott mennyiség

Megfigyelés céljából egy 1000 m²-es területre öt csapdát érdemes kihelyezni. Amennyiben a csapdákat arra kívánja használni, hogy a gócpontokon hozzájáruljanak a kártevő-szabályozáshoz (vagyis tömegével fogják el a kártevőket), akkor 20 m²-enként legalább egy csapdát helyezzen ki, de 2 m²-nél sűrűbben ne legyenek csapdák. Erre a célra egyaránt használhatók kis- és nagyméretű csapdák.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A Koppert B.V. nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?

Forduljon szakértőnkhöz

Szeretne többet megtudni vállalatunkról és termékeinkről? Forduljon egyik szakértőnkhöz!
Termékeinkkel és megoldásainkkal a kertészeti ágazatban tevékenykedő hivatásos növénytermesztők igényeit elégítjük ki.

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.