Entofood

Tudományos név:
Ephestia kuehniella, Artemia spp.
Közhasználatú név:
Molypeték
Termékkategória:
Supplementary food
Play

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

Mikor használjuk az Entofoodot?

Az Entofood alkalmas a Macrolophus pygmaeus ragadozó poloska kifejlett és nimfa stádiumban lévő egyedeinek alternatív táplálására abban az időszakban, amikor nincsenek molytetvek. Segítségével kártevőmentes időszakban felszaporíthatja a ragadozó poloskát.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatá az Entofood?

A Macrolophus ragadozó poloskák fehérjeforrásként fogyasztják a petéket.

Használati útmutató

Használati útmutató

Az Entofood kijuttatása

  • Az Entofoodot a Macrolophus pygmaeus betelepítésével egyidejűleg kell kihelyezni.
  • Soronként 60 grammot juttasson ki a Mini-Airbug* készülék használatával.

* Fontos tudnivaló! Amennyiben az Entofood 50 grammos változatát ventilátorral juttatja ki, más adagolótartályt kell rögzíteni a Mini-Airbug készülékre.

Óvintézkedés: ennek a terméknek a kijuttatása érzékenységet, vagy allergiás reakciókat válthat ki, ezért azt javasoljuk, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.

Play

Az Entofood számára legelőnyösebb környezet

Optimális eloszlatás a Mini-Airbug készülékkel:

  • Kezdje a kijuttatást az egyik közlekedő út végén és haladjon a központi közlekedő útvonal felé.
  • Az Entofoodot a növények csúcsára juttassa ki.
  • Tartsa a Mini-Airbug készüléket olyan szögben, amellyel biztosítja, hogy az összes anyag a növényekre kerüljön.
  • Kapcsolja ki a növényházban üzemelő valamennyi ventilátort, ellenkező esetben zavarni fogják a Mini-Airbug keltette légáramlást.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A biológiai növényvédelemben alkalmazott hasznos élő szervezetek várható élettartama igen rövid, ezért kézhezvételüket követően a lehető leghamarabb ki kell helyezni őket a termőterületre. Ennek elmulasztása káros hatással lehet a minőségükre. Amennyiben mégis tárolni szeretné az Entofoodot, kérjük, kövesse alábbi útmutatásunkat. A Koppert B.V. nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve az ajánlottól eltérő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Tárolási javaslat:

  • A palackon belüli páralecsapódás elkerülése érdekében hagyja a palackot lezárt fedéllel a növényházban, hogy átvegye annak hőmérsékletét. Ezáltal elkerülheti, hogy a peték csomóba álljanak össze.
  • A kézhezvételt követő maximális tárolási idő: 5 nap
  • Optimális tárolási hőmérséklet: 8–10 °C
  • Tárolás fénytől védett helyen.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?