Entofood

Tudományos név:
Ephestia kuehniella, Artemia spp.
Közhasználatú név:
Lisztmoly és sórákok elpusztult petéi
Termékkategória:
Kiegészítő táplálék
  • Alternatív táplálék a Macrolophus pygmaeus számára

  • A populáció felépítésére és fenntartására

Play
  • Alternatív táplálék a Macrolophus pygmaeus számára

  • A populáció felépítésére és fenntartására

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

Használja az Entofoodot alternatív táplálékforrásként a Macrolophus pygmaeus populációk felépítéséhez és fenntartásához paradicsom kultúrában az idény elején és kevés préda jelenléte esetén.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hatásmechanizmus

Mivel a Macrolophus pygmaeus populációnak a kártevő megjelenése előtt fel kell épülnie a növénykultúrában, az Entofood alternatív táplálékként használható a betelepítést követő első hetekben.

Termékspecifikációk

Termékspecifikációk

Csomag mérete 10 gramm Ephestia kuehniella + 50 gramm Artemia spp.; 50 gramm Ephestia kuehniella + 250 gramm Artemia spp..
Kiszerelés 100 ml-es vagy 500 ml-es flakon.
Fejlődési szakasz Elhalt peték.
Hordozó Nincs.
Használati útmutató

Használati útmutató

Az Entofood kijuttatása

  • Juttassa ki az Entofoodot az üvegház azon helyein, ahol a Macrolophus pygmaeus-t betelepítették.
  • Hetente kell kijuttatni, amíg a Macrolophus pygmaeus populáció elég nagy nem lesz, és amíg kártevők vannak jelen.
  • Az Entofoodot a növények legtetejére juttassa ki
  • Az Entofood Mini-Airbug készülék segítségével juttatható ki
Play

Adagolás

A Entofood adagolása az éghajlattól, a növénykultúrától és a kártevők mennyiségétől függ, és mindig az adott helyzethez kell igazítani. 100 méteres sorhosszonként 60 grammot juttasson ki. Ismételje meg a műveletet 7–14 nap elteltével. Az Önnek leginkább megfelelő stratégiára vonatkozó tanácsadás érdekében vegye fel a kapcsolatot egy Koppert tanácsadóval vagy a Koppert termékek egyik elismert forgalmazójával.

Megjegyzések

Az Entofood a Nesidiocoris tenuis esetében is használható a ragadozó bogár betelepítését követő első hetekben, amíg elegendő prédaállat van jelen.

Óvintézkedések

Ennek a terméknek a kijuttatása érzékenységet vagy allergiás reakciókat válthat ki, ezért azt javasoljuk, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kézhezvétel utáni tárolási idő

Max. 5 nap.

Tárolási hőmérséklet

8–10 °C/47–50 °F.

Tárolási feltételek

Száraz, sötét helyen tárolja. Használat előtt hagyja, hogy a flakonok az üvegházban akklimatizálódjanak, a fedelet tartsa zárva a kondenzáció és a csomósodás elkerülése érdekében.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Mindig teljesítse a termék helyi nyilvántartásba vételéhez szükséges feltételeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?