Megújult környezetbarát hűtődobozunk

Hírek 04 október 2021

Az idei év folyamán bevezetett környezetbarát hűtődobozunkat szigorú vizsgálatok nyomán továbbfejlesztettük, hogy még jobb minőségű termékeket tudjunk szállítani a termelőknek. Egy újabb bizonyítéka a nálunk zajló folyamatos innovációnak!

Az élő rovarok és mikroorganizmusok szállításához tervezett és e célból átalakított doboz az ISO szabvány előírásainak megfelelő, nagy méretű szállítódobozokat váltotta fel. Amellett, hogy környezetkímélőbb megoldás, az innovációval 25%-ot tudunk spórolni a légi fuvarozási költségeken, mivel kisebb méretéből és súlyából adódóan egy teljes sornyi helyet szabadít fel a raklapon.

Az elkövetkezendő hetek során további méretekben dobjuk piacra megújult környezetbarát hűtődobozunkat. Az A méretű doboz a 42. héttől, a B, C és D méretű doboz pedig a 47. héttől válik elérhetővé. Az új környezetbarát hűtődobozokat a Koppert leányvállalatai, viszonteladói és közvetlen ügyfelei számára biztosítjuk.

Az új változat az alábbi funkciókat és előnyöket kínálja:

  • Hatékonyabb hőszigetelés A hőszigetelést biztosító zsebek vastagabbak és más anyagból készülnek. A felső panelekkel felszerelt innovatív kialakítás hatékonyabb hőszigetelést tesz lehetővé, ami növeli a környezetbarát hűtődobozban szállított termékek minőségét.
  • A párnás betétek megszüntetik a porképződést Felhasználói visszajelzések alapján módosítottunk a szigetelésen. A korábban alkalmazott szigetelő betétek kezelése során a cellulóz szigetelésből por szabadult fel. A jelenlegi párnás betétek viszont könnyen és pormentesen kezelhetők. Ami hatalmas változás!
  • Strapabíróbb doboz Emellett a párnás betétek strapabíróbbá is teszik a dobozt, mivel jobb illeszkedésük révén eltüntetik a hézagokat.
  • Könnyebb súly Az új hűtődoboz jelentősen könnyebb és egyszerűbben kezelhető, ezért szállítása is költséghatékonyabb, ami különösen leányvállalataink számára előnyös.

Ezekkel a fejlesztéssekkel a Koppert újabb lépést tett „zéró hulladék 2030-ra” fenntarthatósági céljának megvalósítása felé. A dobozok élettartamuk végén általános papírhulladékként újrahasznosíthatók.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből az ön által termesztett növényekkel kapcsolatos legújabb híreinkről és információinkról!

Ezt az oldalt a reCAPTCHA, illetve a Google Adatvédelmi Irányelvei és Általános Szerződési Feltételei védik.
Ugrás a lap tetejére