Horiver Disc

Típus:
Sticky trap with dry glue
Típus:
Kör alakú ragacsos csapdák
Termékkategória:
Monitoring
Horiver_Disc_1_gespiegeld.jpg

Ajánlott alkalmazás

Ajánlott alkalmazás

A Horiver vagy Horiver Wet termékekkel ellentétben a Horiver Disc esetében alkalmazott ragasztószer nem válik le, ha kézzel hozzáér. A ragasztóanyagot szilikonbevonatú papír borítja, amelyet a csapda elhelyezését megelőzően el kell távolítani. Ezeken a csapdákon a ragasztóanyag általában nem olyan hosszú ideig aktív, mint a Horiver vagy Horiver Wet termékeken, hiszen könnyebben megtelik rovarokkal, illetve porral és törmelékekkel.

Mikor használjuk a Horiver Disc csapdát?

A Horiver Disc a gyökértetvek, tripszek és tőzeglegyek kifejlett egyedeinek megfigyelésére és csapdába gyűjtésére szolgál.

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Hogyan fejti ki hatását a Horiver Disc?

A ragacsos csapdák mindkét oldala erős rovarcsapdaragasztó-bevonattal van ellátva. Az erős ragasztó gondoskodik róla, hogy a táptalajról távozó vagy annak felületére érkező kártevő rovarok a csapdába ragadjanak.

Használati útmutató

Használati útmutató

A Horiver Disc alkalmazása

Használati útmutató:

  • Távolítsa el az egyik vagy mindkét szilikonbevonatú papírt a csapdáról.
  • A csapdákat a növény szára körül kell elhelyezni úgy, hogy a bevágást szétnyitja.
  • Győződjön meg róla, hogy a csapda a táptalaj nagy részét befedi.
  • Győződjön meg róla, hogy a korong szorosan illeszkedik a növény szárához, ezzel elkerülhető, hogy a rovarok felmásszanak a száron.
  • Ha a nyílás túl nagy, a csapdából formázhat egy kis méretű kúpot, amelyet csepegtetőfej segítségével kúp formában rögzíthet.

Ajánlott mennyiség

Növényenként egy Horiver korongot használjon.

Termék kezelése

Termék kezelése

Kezelés

A Koppert B.V. nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

A Koppert (a Koppert B.V. és/vagy társult vállalatainak) általános szerződési feltételei alkalmazandók. Kizárólag olyan termékeket használjon, amelyek alkalmazása az országában és a növénykultúrában engedélyezett. Ellenőrizze a nyilvántartásba vételre vonatkozó helyi követelményeket. A Koppert nem vállal felelősséget az engedély nélküli használatért. A Koppert nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a minőségromlás az ajánlottnál hosszabb ideig tartó, illetve nem megfelelő körülmények közötti tárolás miatt következett be.

Segítségre van szüksége?