Fogyasztók

Fogyasztók

A Koppert világszerte minden nap segíti a termelőket és a gazdákat abban, hogy természetes és fenntartható módon küzdjenek a kártevők és a betegségek ellen. Reméljük, hogy ily módon aktívan hozzájárulhatunk egy olyan fenntartható társadalomhoz, amelyben a biztonságos élelmiszer elegendő mennyiségben áll rendelkezésre a gyorsan növekvő népesség élelmezéséhez.

Természetes ellenségeink, a poszméhek, valamint a mikrobiológiai oldatok előállítása kifejezetten tudásigényes folyamat. Emellett termékeink megvalósítása intenzív támogatást is igényel. A Koppert ezért termékeit kizárólag magas szintű termelők és gazdák számára értékesíti.

Annak érdekében, hogy fogyasztóként az Ön számára a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk, összeállítottuk a gyakran ismételt kérdések listáját. Reméljük, hogy ebben a listában választ talál kérdésére.

Biológiai növényvédelem

Mi a biológiai növényvédelem?
A biológiai növényvédelem hátterében nagyon egyszerű ötlet áll: természetes ellenségeket, például ragadozó atkákat, katicabogarakat és parazita darazsakat engedünk szabadon, hogy felvegyék a harcot a káros rovarokkal szemben, pontosan úgy, ahogyan azt a vadonban is teszik. A Koppert parazita darazsak, ragadozó atkák, bogarak és rovarok, törpeszúnyogok és fátyolkák különböző fajait szállítja. Látogasson el YouTube csatornánkra és nézze meg, hogyan támadnak a természetes ellenségek prédájukra.

Természetes beporzás

Mi a természetes beporzás?
A zöldségeket, mint például a paradicsomot és az édespaprikát gyakran melegházakban szaporítják. Amikorra egy ízletes kis paradicsom az Ön tányérjára kerül, addigra már hosszú út áll mögötte. A növénynek először termést kell képeznie ahhoz, hogy a paradicsom ténylegesen növekedni kezdjen. A természetben a rovarok és más állatok gondoskodnak a beporzásról és így a gyümölcsképződésről is. A szántóföldi és kertészeti termények esetében a hagyományosan fontos beporzók a mézelő méhek. A poszméh a mézelő méh közeli rokona. 1987-ben megállapították, hogy beporzás céljára melegházakban a poszméhek rendkívül hasznosak lehetnek.

Mikrobiológiai oldatok

Az előnyös biológiai szerek és beporzók mellett a mikrobiális termékek, mint például a baktériumok és a gombák jelentik a növények és termények fenntartható termesztésének harmadik pillérét. Noha szabad szemmel nem láthatók, ezekben a terményekben, a föld felett és a föld alatt egyaránt, hihetetlen dolgokra képes potenciál rejlik. Felveszik a harcot a betegségek és a kártevők ellen, erősítik a termést és javítják a tápanyagok felszívódását. Fejlesztésükhöz magas minőségű és költséges tudományos kutatásra van szükség.

Megbízások/iskola

Iskolának szóló megbízáson dolgozik? Ha igen, látogasson el a https://www.secretagentsinhorticulture.com/ oldalra, ahol információkat talál a biológiai növényvédelemről, a természetes beporzásról és a mikrobiológiáról. Számos információ található a www.koppert.com oldalon is, bár ezek az információk inkább magas szintű termelőknek szólnak.

Promóciós anyagok rendelése

Brosúrák és egyéb promóciós anyagok rendeléséhez látogasson el online áruházunkba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a brosúrák és a szólólapok magas szintű termelőknek szólnak.