Kategória: Hírek
Közzététel dátuma: január 14, 2022

Új márkajelzésünk: a természet ihlette

Büszkén mutatjuk be új logónkat és márkajelzésünket! A Koppert alapítása óta hatalmas növekedésen és fejlődésen ment keresztül. Ezért 30 év elteltével elérkezett az ideje annak, hogy megalkossunk egy célunkhoz igazodó és a természethez fűződő kapcsolatunkat tükröző, friss márkajelzést.

„Küldetésünk, hogy a természettel partnerségben hozzájáruljunk bolygónk és az emberiség egészségéhez. Ez a küldetés tett bennünket azzá, amik ma vagyunk: egy szilárd lábakon álló, célorientált, erős alapértékekkel rendelkező szervezetté. Új márkajelzésünk tükrözi küldetésünket és értékeinket. Biztosítani fogja, hogy kommunikációnkat átjárja mindaz, amit képviselünk” – állítja Peter Maes, stratégiai igazgató.  

Harminc országban rendelkezünk irodával, megoldásainkat pedig 100 országban alkalmazzák világszerte. Négy alkalmazottat foglalkoztató, forradalmi gondolkodású családi vállalkozásunk az évek során nemzetközi piacvezető vállalattá nőtte ki magát. Martin Koppert üzleti igazgató szerint eljött az ideje annak, hogy márkajelzésünk is átalakuljon: „A világ fenntarthatóbbá tételéhez olyan fejlődési utakat kell találnunk, amelyek egyszerre biztonságosak és egészségesek. Arra törekszünk, hogy 100%-ban fenntarthatóvá tegyük a mezőgazdasági termelést. Termelőkkel és gazdákkal karöltve dolgozunk e cél megvalósítása érdekében. Új márkajelzésünk erőteljes képet sugároz majd rólunk a nemzetközi piacokon, és egyértelművé teszi a Koppert egyedülálló elkötelezettségét az iránt, hogy átfogó biológiai megoldásokat nyújtson növényfajták széles skálája számára.” 

„Célunk, hogy küldetésünk teljesítése érdekében partneri együttműködések keretében hozzunk létre megoldásokat. Hisszük, hogy új márkajelzésünk rengeteg lehetőséget teremt majd számunkra, és összekapcsol bennünket azokkal az ügyfelekkel és partnerekkel, akik hajlandók tenni egy jobb világért” – teszi hozzá Maes. „Meggyőződésünk, hogy tudásunk, szakértelmünk és termékeink felajánlásával részesei lehetünk a megoldásnak, amelynek révén egészséges élelmiszerek állíthatók elő a lehető legfenntarthatóbb módon.”    

Új márkajelzésünk tükrözi a természethez fűződő kapcsolatunkat. „A természet nyújtja számunkra az összes inspirációt, megoldásaink a természetből erednek. Nem kérdés tehát, hogy a természetben gyökerezik új identitásunk is” – mondja Maes. A Koppert „K” betűjének formája előre mutat, utalva arra, hogy mindig a jövőbe tekintve keressük az új fenntartható megoldásokat. Szimmetrikus felépítése azt szimbolizálja, hogy egyforma jelentőséget tulajdonítunk a növények talaj feletti és talaj alatti védelmének. A Koppert új márkajelzésének természetes formái és színei a természettel való összefonódásunkat, valamint a természetben felfedezhető korlátlan megoldásokat juttatják kifejezésre.