Spidex Vital Plus - Hatékony takácsatka elleni védekezés egy tasakban

Spidex Vital Plus - Hatékony takácsatka elleni védekezés egy tasakban

Play

Ne adjon esélyt a pókháló atkáknak

A Spidex Vital Plus tasakjai által létrehozott innovatív felnevelési rendszer lehetővé teszi, hogy a Phytoseiulus persimilis a tasakban elszaporodjon, és több héten keresztül eloszoljon a növényben, meghosszabbítva ezzel a hatékonyságot. A Spidex Vital Plus-t kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy védelmi vonalakat építsen ki a takácsatka atkafertőzés megfékezésére az Ön növényállományában. A takácsatka atkák forró pontjait ragadozó atkák "gátja" zárja körül, így a takácsatka atkáknak nincs esélyük tovább kitörni, és a forró pontok végül teljesen kiirtódnak. A Spidex Vital Plus a kétszikű takácsatka atka minden életszakaszában jól működik, de inkább a fiatalabb stádiumokban táplálkozik.

Tim Bossinga, termékmenedzser: "A tasakok stratégiai elhelyezésével a takácsatka atkák azonosított gócpontjain és azok környékén a termelők most már képesek védelmi vonalakat kiépíteni, hogy a gócpontokban az atkák ellen védekezzenek, és megakadályozzák a növény további fertőzöttségét" .

Okok a Spidex Vital Plus használatára

  • Megbízhatóbb pókháló atka elleni védekezés
  • Munkamegtakarítás
  • Hosszabb ideig tartó hatékonyság
  • A ragadozó atkák kisebb mértékű elszóródása

Ahosszabb ideig tartó hatékonyság munkaerő-megtakarítást eredményez
A tasakokból kikerülő ragadozó atkák egymást követő generációi biztosítják, hogy a ragadozó atkák hosszabb ideig jelen legyenek a termésben, ami megnehezíti a pókháló atkák számára, hogy könnyen elmeneküljenek a ragadozó atkák elől. Ez a stratégia ott alkalmazható, ahol a legnagyobb szükség van rá. A Spidex Vital Plus megnövekedett hatékonysága és hosszantartó hatásossága több időt biztosít Önnek, hogy más munkaterületekre összpontosíthasson. A tasakos alkalmazás időhatékonyabb, ami potenciális megtakarítást jelent a munkaerőköltségek terén.

Egyszerű alkalmazás
A Spidex Vital Plus könnyen használható. Vigye be a tasakokat a gócpontokba és környékére, és ismételje meg kéthetente. A Spidex Vital Plus tasakok a Spidex Vital flakonokkal együtt is használhatók.

Harcra született
A Spidex Vital ragadozó atkák arra születtek, hogy felvegyék aharcot az Ön póktetűivel. A legjobb kontrollt biztosítja a forró foltok ellen; a populációépítés a gyorsabb növekedés és a ragadozók bizonyítása révén. Miután a ragadozó atka több pókatka atka elfogyasztott, a színe fokozatosan a jellegzetes vörös-narancssárga színre változik.