Üvegházi növények beporzása

Az üvegházi beporzás létfontosságú, mert ellenőrzött környezetben biztosítja a növények hatékony megtermékenyítését, ami a terméshozam növekedéséhez, a terméskötődés javulásához, a termés nagyobb méretéhez, jobb színeződéséhez, a termés hosszabb eltarthatóságához és minőségéhez vezet. A természetes beporzás hozzájárul a növények egész évben történő termesztéséhez és a stabilabb és fenntarthatóbb mezőgazdasági ágazat támogatásához.

Az elmúlt 40 évben élen jártunk a kertészeti ipar számára a legmodernebb beporzási megoldások kifejlesztésében. Több évtizedes tapasztalatunk és kiterjedt kutatásaink révén alapos ismeretekre tettünk szert a beporzókról és viselkedésükről. Szakértői csapatunk elkötelezett a fenntartható beporzási rendszerek létrehozása mellett, amelyek a természetes folyamatot utánozzák és fokozzák a növénytermesztés optimalizálása érdekében.

Zászlóshajó termékünk, a Natupol, a kertészeti beporzást alapjaiban változtatja meg. A természet leghatékonyabb beporzóinak, a poszméheknek az erejét hasznosítja, hogy megbízható és hatékony beporzást biztosítson az üvegházakban. A Koppert dongókat gondosan válogatják, nevelik és szállítják a termelőknek a világ minden tájára, így biztosítva a képzett beporzók folyamatos és bőséges utánpótlását.

Üvegházi beporzási termékek

Üvegházi gyümölcskultúrák