Spidex Vital: Az Ön vitális partnere a takácsatkafélék elleni védekezésben

Spidex Vital: Az Ön vitális partnere a takácsatkafélék elleni védekezésben

Még hatékonyabb védekezés a takácsatkafélékkel szemben!

A történet több mint 50 évvel ezelőtt kezdődött a Koppert Spidex (Phytoseiulus persimilis) termékével. Az első naptól kezdve erre a ragadozó atkára alapoztuk a takácsatkafélékkel szembeni védekezést. A Spidex idővel az egyik legfontosabb termékünkké nőtte ki magát. Hosszú évek kutatómunkájának és termékfejlesztésének eredménye az új összetételű Spidex, amely hatékonyabban veszi fel a küzdelmet a takácsatkákkal szemben: a Spidex Vital

Spidex Vital: Your Vital partner in spider mite control

Play

Harcra született

A Spidex Vital ragadozó aktáknak a vérükben van a takácsatkák elleni küzdelem. Hatékonyan felszámolják a gócpontokat, fejlődésük gyorsabb, így növekvő egyedszámban vannak jelen, jobb peterakási képességgel rendelkeznek, és bizonyítottan ragadozó életmódot folytatnak. Miután a ragadozó atka több takácsatkát elfogyasztott, színe fokozatosan felölti a jellegzetes narancssárga-piros árnyalatot.

Gócpontok hatékonyabb felszámolása
Jobb peterakási képesség
Bizonyítottan ragadozó életmód
Phytoseiulus persimilis
Phytoseiulus persimilis

Gócpontok hatékonyabb felszámolása

A termék továbbfejlesztett összetétele révén ragadozó atkáink a kihelyezést követően energikusabbak, és hatékonyabban képesek leküzdeni az előttük álló távolságot. Egy palack Spidex Vitalban sokszínűbb a populáció összetétele, így a gócpontokra kihelyezett kifejlett egyedeket követik a növekedési fázisban lévő nimfák, a Spidex peték pedig már a megfelelő táplálékforrás mellett tudnak majd kikelni. E tényezők összessége révén hatékonyabban felszámolhatók a növényeken kialakult gócpontok.

Jobb peterakási képesség

A szállítás során a Spidex Vital folyamatos táplálékellátást biztosít a ragadozó atkák számára, így a nőstények elegendő energiához jutnak petéik neveléséhez. Ezáltal kihelyezésüket követően azonnal megkezdődhet a peték lerakása, mert nincs szükségük arra, hogy először a helyben lévő takácsatkák elfogyasztásából energiát nyerjenek a peték neveléséhez. Így a ragadozó atkák nagyobb egyedszámban lesznek jelen a növényzetben.

Bizonyítottan ragadozó életmód

A Phytoseiulus persimilis színe a zsákmányállat elfogyasztását követően pirosra vált. Miután a ragadozó atka több takácsatkát elfogyasztott, színe fokozatosan felölti a jellegzetes narancssárga-piros árnyalatot. Ehhez mindössze 1–2 napra van szükség. Ha tehát a fehér színű Spidex Vital kihelyezését követően piros egyedeket találunk, biztosak lehetünk benne, hogy a ragadozó atkák jól végzik dolgukat.

GYIK

Ezen az oldalon minden szükséges információt megtalál Spidex Vital termékünkről. Kérdések és válaszok formájában nyújtunk általános tájékoztatást a Spidex Vitalról, továbbá összefoglaljuk a kihelyezéssel, összetétellel, csomagolással, kezeléssel, tárolással és a szabályozási kérdésekkel kapcsolatos tudnivalókat.

A Spidex Vitalról bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Segítségre van szüksége?